Εκδήλωση Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας_ 21/06/15_ Γερακίες

On Ιούνιος 22nd, 2015, posted in: Uncategorized by Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Εκδήλωση Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας_ 21/06/15_ Γερακίες

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2015, η εκδήλωση του Ποδηλατικού Ομίλου Λευκωσίας σε συνεργασία με Σύνδεσμο Αποδήμων Γερακιωτών.

Την Τιμητική τους στην εκδήλωση είχαν οι αθλητές των Special Olympics Cyprus, οι οποίοι θα συμμετάσχουν στους Επικείμενους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2015.

Οι αθλητές μας: Μαρία Κυριάκου, Στέλλα Παπαβασιλείου, Χλόη Δημητριάδου, Γιώργος Γρηγορίου και Ειρηναίος Χαραλάμπους θα εκπροσωπήσουν στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών στο μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός για το 2015.

Το μέλος του Ποδηλατικού Ομίλου, κύριος Λούκας Παρταγιάν δώρισε εκ μέρους του ομίλου 3 ποδήλατα τα οποία οι αθλητές μας, θα χρησιμοποιήσουν για τις ανάγκες των αγώνων.

Εκ μέρους την Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, η Γενική Γραμματέας, κυρία Ελένη Ρωσσίδου αφού ευχαρίστησε τον Ποδηλατικό Όμιλο Λευκωσίας, για την ευγενή του χειρονομία, ανέφερε ότι ο αγώνας του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας είναι η ενσωμάτωση και η κοινωνικοποίηση των ατόμων με νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού.

Τέλος, ανέφερε ότι η συνεργασία με τον Ποδηλατικό Όμιλο Λευκωσίας, θα αναβαθμιστεί με μεγαλύτερες εκδηλώσεις.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ.