Δείπνο Προσφοράς απο ΚΟΑ

On Νοέμβριος 2nd, 2015, posted in: Uncategorized by Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δείπνο Προσφοράς απο ΚΟΑ

Σε μια λιτή εκδήλωση, ο Κυπριακός Οργανισμός Αθλητισμού σε συνεργασία με την Εταιρεία ΟΠΑ Κύπρου Λτδ αλλά και το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, δεξιώθηκαν την Αποστολή που συμμετείχε στους Παγκόσμιους αγώνες 2015.

Παρόντες στην εκδήλωση η Πρόεδρος του ΚΟΑ, Δρ. Κλεά Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα, ο Δειυθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, κύριος Δημήτρης Αλετράρης, Μέλη Δ.Σ του ΚΟΑ, Μέλη Δ.Σ. της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών, αθλητές, προπονητές/συνοδοι της αποστολής.

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του ΚΟΑ, αφού συγχάρηκε όλους τους αθλητές/προπονητές/συνοδούς της Αποστολής, αναφέρθηκε στην ενοποίηση (Unified), και την ενσωμάτωση των ατόμων με νοητική αναπηρία, και εξέφρασε την πλήρη στήριξη του ΚΟΑ προς την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών.

Ο Δειυθύνων Σύμβουλος της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ, αφού και αυτός με την σειρά του συγχάρηκε τους συντελεστές της αποστολής, ανέφερε ότι ο ΟΠΑΠ θα συνεχίσει να στηρίζει τις προσπάθειες των αθλητών μας.

Η Γραματέας της Ομοσπονδίας, Δρ. Ελένη Ρωσσίδου, ως ένδειξη εκτίμησης, απένειμε αναμνηστικές φωτογραφίες προς την Πρόεδρο του ΚΟΑ, και τον Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας ΟΠΑΠ Κύπρου Λτδ.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ  IMG_4896 IMG_4921IMG_4926IMG_4903 IMG_4909 IMG_4910 IMG_4911 IMG_4916