Δεξίωση απο Αμερικάνικη Πρεσβεία

On Ιούνιος 4th, 2015, posted in: Uncategorized by Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δεξίωση απο Αμερικάνικη Πρεσβεία

Ο Αμερικάνος Πρέσβης στην Κύπρο, κύριος John Koenig, δεξιώθηκε χθες Τετάρτη 03 Ιουνίου 2015, την Κυπριακή Αποστολή που θα συμμετάσχει στους Επικείμενους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2015 (25 Ιουλίου-3 Αυγούστου, Los Angeles, USA).
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών τους οι αθλητές /προπονητές της αποστολής, οι γονείς/κηδεμόνες των αθλητών, το προσωπικό της Αμερικάνικης Πρεσβείας στην Κύπρο, και  επίσημοι από τον αθλητικό και κοινωνικό χώρο της Κύπρου.
Ο κύριος Koenig στη ομιλία του εξέφρασε την στήριξη τόσο του ιδίου, όσο και της Αμερικάνικης Κυβέρνησης προς τους αθλητές των Special Olympics.
Οι Αγώνες στο Los Angeles θα είναι μια λαμπρή γιορτή, προς το Κίνημα των Special Olympics  αφού σε αυτό  το μέγα ανθρωπιστικό γεγονός,  δίνει νόημα στη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων με διανοητική αναπηρία, μέσω του αθλητισμού», όπως το πραγματοποίησε η ιδρύτρια του διεθνούς θεσμού των Special Olympics, η αλησμόνητη Eunice Kennedy – Shriver, αδελφή του προέδρου των HΠA J. F. Kennedy.
Η αντιπροσωπεία των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, αφού ευχαρίστησαν τον κύριο Koenig αλλά και την Αμερικάνικη Πρεσβεία για την εγκάρδια υποδοχή, ανέφεραν ότι το Δ.Σ. των Ειδικών Ολυμπιακών θα δουλεύει πάντα με στόχο την κοινωνικοποίηση των ατόμων με Νοητική αναπηρία μέσω του αθλητισμού
ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ