Δεξίωση Αρχιεπισκοπής

On Ιούνιος 4th, 2015, posted in: Uncategorized by Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Δεξίωση Αρχιεπισκοπής

Η Ιερά Αρχιεπισκοπή Κύπρου, δεξιώθηκε την Πέμπτη 28/06/15, την Αποστολή των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου που θα συμμετάσχει στους Επικείμενους Παγκόσμιους Ειδικούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2015 (25 Ιουλίου-3 Αυγούστου).

Η εκδήλωση, έλαβε χώρα στο εστιατόριο «Καλαμιές» στη Λευκωσία, και το πάρων τους έδωσαν, ο Θεοφιλέστατος Χωροεπίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, η κ. Σούλα Κολακίδου, Δημοτική Σύμβουλος Λευκωσίας, Μέλη της Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, αθλητές/προπονητές και συνοδοί της Αποστολής.

Ο Θεοφιλέστατος Χωροεπίσκοπος Μεσαορίας Γρηγόριος, στην Ομιλία του προς τα Μέλη της Αποστολής ευχήθηκε κάθε επιτυχία στα μέλη της Κυπριακής Αποστολής, αλλά τόνισε ιδιαίτερα την στήριξη και την ευαισθησία της Εκκλησίας προς τις προσπάθειες και τους αγώνες των αθλητών.

Η Γενική Γραμματέας των Ειδικών Ολυμπιακών Κύπρου, κ. Ελένη Ρωσσίδου, ευχαρίστησε θερμά τον Μακαριότατο Αρχιεπίσκοπο Κύπρου κ. κ. Χρυσόστομο αλλά και τον   Θεοφιλέστατο Χωροεπίσκοπο Μεσαορίας για την στήριξη της Εκκλησίας, στον δύσκολο αγώνα για κοινωνικοποίηση και την αποδοχή των αθλητών μας στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ