Ευρωπαϊκό Σεμινάριο MATP 4-6 Οκτωβρίου 2019

On 21 Οκτωβρίου, 2019, posted in: ΝΕΑ by Δεν επιτρέπεται σχολιασμός στο Ευρωπαϊκό Σεμινάριο MATP 4-6 Οκτωβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε με τεράστια επιτυχία και τα καλύτερα σχόλια εκ μέρους των συμμετεχόντων το Ευρωπαϊκό Σεμινάριο MATP (Motor Activity Training Program) το οποίο διοργανώθηκε από την Κυπριακή Ομοσπονδία Ειδικών Ολυμπιακών στο Ξενοδοχείο Sentido Sandy Beach στην Λάρνακα από τις 4-6 Οκτωβρίου.

Στο Σεμινάριο συμμετείχαν συνολικά 38 Προπονητές εκπροσωπώντας 20 χώρες από την Ευρώπη-Ευρασία και την Κύπρο.
Στόχος του Σεμιναρίου ήταν οι προπονητές που συμμετείχαν να επιμορφωθούν στις καινούργιες πρακτικές που εφαρμόζονται ή προγραμματίζονται για το MATP και να μεταφέρουν τις γνώσεις που απόκτησαν στα αντίστοιχα προγράμματα των χωρών τους.
Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να εκπαιδευτούν τόσο σε προγράμματα εξάσκησης στο νερό όσο και σε προγράμματα εξάσκησης στο έδαφος.
Οι κύριοι ομιλητές του Σεμιναρίου ήταν ο κ. Mariusz Damentko, Senior Sports Director της Ομοσπονδίας Ειδικών Ολυμπιακών Ευρώπης – Ευρασίας και η κ. Ελένη Ρωσσίδου, Γεν. Γραμματέας της Ομοσπονδίας, National Director και μέλος της Διεθνούς Επιτροπής.
Η Ομοσπονδία θα ήθελε να ευχαριστήσει θερμά τον Μέγα Χορηγό του Σεμιναρίου την εταιρεία Skylink Services, τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού και την Κυπριακή Ολυμπιακή Επιτροπή για τη διαχρονική τους στήριξη. Ιδιαίτερες ευχαριστίες και στα Ειδικά Σχολεία Αγίου Σπυρίδωνα και Αποστόλου Βαρνάβα για την πολύ σημαντική και ουσιαστική συμβολή τους μέσω της παρουσίας μαθητών τους που συμμετείχαν και βοήθησαν στην πρακτική εξάσκηση των συμμετεχόντων.
Τέλος θερμές ευχαριστίες στη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου Sentido Sandy Beach για τη φιλοξενία.

ΚΥΠΡΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ