Οι οικογένειες μας

Μεταξύ Φίλων

Σε αγώνες Special Olympics και και, τα μέλη της οικογένειας είναι ανάμεσα σε φίλους – και αισθάνονται σαν στο σπίτι τους. Θα παρακολουθώ με υπερηφάνεια ως παιδί τους, αδελφό, ξάδελφο, εγγόνι, ο θείος ή θεία βρείτε την επιτυχία και τη χαρά.

Επίσης, είναι μεταξύ των ατόμων που πραγματικά καταλαβαίνουν. Διότι ακόμη και τα μέλη της οικογένειας μπορεί να αγνοεί όλα ότι το παιδί ή συγγενή τους μπορούν να κάνουν.

Μια μητέρα στη Μεγάλη Βρετανία λέει οικογένειες είναι μέρος της ομάδας – που εργάζονται μαζί για να κάνουν τα πάντα. «Όλοι στο πρόγραμμα δέχεται ο ένας τον άλλο χωρίς ερώτηση. Όλοι λειτουργεί ως ομάδα υποστηρίζει ο ένας τον άλλον.” Λέει ο γιος της έχει σημειώσει μεγάλη πρόοδο από την ένταξή Special Olympics. “Ξέρω ότι αυτό σημαίνει πολλά για αυτόν και, ως μαμά, για να παρακολουθήσετε Jamie επιτευχθεί και πιστεύω στον εαυτό του είναι απλά υπέροχο.”

Κτίζοντας κοινωνίες

Πολλά μέλη της οικογένειας γίνονται εκπρόσωποι ή εθελοντές, προπονητές, οι χρηματοδότες και τους υπαλλήλους – δίνοντάς τους μια σημαντική φωνή στα Special Olympics.
Οι οικογένειες είναι επίσης ένα σημαντικό σύνδεσμο για την κοινότητα και την ευρύτερη υποστήριξη για το κίνημά μας. Με την ένταξή του Δικτύου Στήριξης Οικογένειας, να γίνει εθελοντής, και οδηγώντας την επέκταση των νεαρών αθλητών, Special Olympics μέλη της οικογένειας μπορεί να κάνει πραγματικά τη διαφορά.

Οικογένειες δημιουργία κοινοτήτων με τον εθελοντισμό σε αθλητικές προπονήσεις, μοιράζονται πληροφορίες και συνδέσμους, μιλώντας σε απευθείας σύνδεση μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου και υπηρετούν σε ηγετικούς ρόλους. Για κάθε μέλος της οικογένειας που εμπλέκεται, Special Olympics έχει ένα λόγο να γιορτάσουν.